Finansta en iyi girişimciler belirlenecek

Garanti Bankası,BBVA Open Talent’in Türkiye ayağını düzenliyor.

Pazar/Ülke Hit: 2423 / Yorum: 0 / 6 Haziran 2017 12:56
Finansta en iyi girişimciler belirlenecek
-A +A

Garanti Bankası, finansal teknolojiler veya finansal teknolojilere dolaylı da olsa katkı sağlayacak yaratıcı projesi olan tüm girişimcilerin katılabileceği, dünyanın en büyük fintech yarışmalarından olan BBVA Open Talent’in Türkiye ayağını düzenliyor. Open Talent, GarantiPartners bünyesinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Türkiye ayağını kazanacak girişim projesi, Meksika’da bölgesel finallerde Türkiye’yi temsil edecek. Girişimciler, başvurularını 17 Temmuz’ kadar  https://www.centrodeinnovacionbbva.com/en/opentalent adresinden yapabilecek.
Bu yıl 9’uncu kez düzenlenen BBVA Open Talent kapsamında başvurular, Türkiye’nin de dahil olduğu, bölgesel olarak finansal teknolojiler veya finansal teknolojiler alanına çözüm üreten girişimciler tarafından yapılabileceği gibi, isteyen girişimciler de küresel çapta üç farklı kategoride başvuru yapabilecek. Bu başlıkta “Kimlik Doğrulama (Identity)” “Yapay Zeka (Artificial Intelligence)” ve “Şirketler için Fintech (Fintech for Companies)” kategorilerinde yarışmaya başvuracak girişimler arasından birinci olan, BBVA’nın küresel finallerine katılmaya hak kazanacak. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, yarışma ile ilgili şu bilgileri paylaştı:
“BBVA; Open Talent yarışmasıyla, tüm dünyadan finansal hizmetlere yönelik yeni fikirleri olan girişimlerin büyümesini destekliyor. Biz de bankacılık sektöründeki dönüşümü tetikleyen fintech girişimleriyle etkileşim içinde olmaya ve onlardan beslenmeye önem veriyoruz. Bu nedenle BBVA Open Talent’i bu yıl İstanbul’da düzenlemek bizim için ayrı bir önem taşıyor. Bu yıl küresel bazda dokuzuncu kez düzenlenen yarışmaya, bölgesel kategoride başvuran girişimler arasından, jüri tarafından seçilen projeler Meksika, New York ve Londra’da kategori finallerine katılırken, bunların kazananları da Global Summit’te yarışacak. Türkiye’deki girişimlerin, uluslararası fırsatlara kapı açan Open Talent’a katılmaları, kendilerini dünyaya tanıtabilmeleri açısından önemli bir fırsat.”

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Günlük Gazeteler
Oku
Ziyaretçi Defteri
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...